Categories

Dålig uppdatering

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har helt enkelt haft för fullt upp om dagarna för att hinna med  barnmatslagningen. Men jag har varit väldigt nöjd med all mat jag stoppat in i frysen!

Min lilla bebis har dock varit väldigt kinkig med maten dom senaste veckorna. Hon har fått [...]

Två olika kycklinggrytor

Idag fick jag lite hjälp med matlagningen, lillastorasyster Elsa hackade lök för fullt, tills hon började gråta, då var det inte roligt längre

Kyckling med sötpotatis och majs

1 del kyckling

1 del grönsaker (majs och lök)

1 del sötpotatis

timjan, dragon

vatten

Skala och hacka sötpotatisen, löken och kycklingen i grova bitar. Ha ner allt i järngryta, täck med [...]

Bilder

Tjoho! Jag har fått ordning på kameran, bilderna är överförda.

Så nu tänker jag sitta och redigera lite inlägg som saknar bilder. Wiie!

Lite senare ikväll kommer recept på en vegetarisk gryta. Som blev ful.. hmpf..

Livsmedelsverket

Dom flesta föräldrar har många funderingar kring det här med mat, när kan man ge vad? Hur mycket? Hur lite? Fett i maten? Mjölk, gluten?

Ja, frågorna är många. Dom flesta föräldrar idag går och köper en burk som det står rätt månad på, för att vara på säkra sidan, då vet dom att maten är [...]

Fråga

Just idag har jag inte så mycket recept att dela med mig av, jag har legat lite sjuk. Men jag tänkte ta och svara på en fråga istället.

Om kiwi/päronpurén:

Hej! Jag tänkte göra detta så fort mina päron bara mognat till sig lite, men hur gör du fryser du in dem i glasburkarna? Spricker de inte [...]

Tips

I väntan på att jag ska lyckas få ordning på kameran så den vill fungera med min dator så får jag väl hitta på lite andra inlägg. Men så fort jag får in mina bilder så kommer lite fler recept, bl.a på papayapuré, en riktig hit om jag får säga mitt!

Men tills vidare tänkte jag [...]

Elände

Jag får inte min dator att vilja ta emot bilder från kameran… irriterande. Det är därför jag inte har uppdaterat på ett tag. Men jag ska försöka lösa det.

Eller nej, min man ska få lösa det.

Nummer 1.

Mitt första inlägg.

Det här ska då bli min barnmatsblogg. Jag jobbar på det, jag försöker hitta ett tema som jag trivs med. Det kan ta ett tag är jag rädd, jag är väldigt petig. Men snart så ska nog denna blogg vara igång!