Categories

Dålig uppdatering

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Jag har helt enkelt haft för fullt upp om dagarna för att hinna med  barnmatslagningen. Men jag har varit väldigt nöjd med all mat jag stoppat in i frysen!

Min lilla bebis har dock varit väldigt kinkig med maten dom senaste veckorna. Hon har fått nya tänder som jag tror har stört henne otroligt mycket. För hon äter nästan ingenting stackarn. Men idag testade jag att laga lite mat med större bitar, det gick hem!

Det blev en köttfärssås med couscous och råriven morot. Oj vad hon åt!

Köttfärssås finns det recept på HÄR strunta i att koka med pasta om du vill göra enbart köttfärssåsen. Till den går det att servera det mesta, men couscous är väldigt smidigt, perfekt storlek och konsistens för en bebis som börjat med lite bitar, ta dock lite mer vatten än vad som står på anvisningarna på förpackningen, det är lättare att ”tugga” om couscousen är ordentligt mjuk.

226 comments to Dålig uppdatering

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>