Categories

Fråga

Just idag har jag inte så mycket recept att dela med mig av, jag har legat lite sjuk. Men jag tänkte ta och svara på en fråga istället.

Om kiwi/päronpurén:

Hej! Jag tänkte göra detta så fort mina päron bara mognat till sig lite, men hur gör du fryser du in dem i glasburkarna? Spricker de inte då?

Svar:

Jag fryser in glasburkarna, men jag låter dom svalna innan jag ställer in dom i frysen. Jag låter även fruktpurén svalna lite innan jag häller upp i burkarna. Vill man vara helt på den säkra sidan så kan man värma burkarna i ugnen innan, 100 grader, 10 minuter.

/Josephine

136 comments to Fråga

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>