Categories

Fruktpuré

Idag yrade jag omkring på icas fruktavdelning i evigheter. Jag tyckte inte jag hittade någonting som var bra… Det är verkligen inte säsong för frukt just nu. Jag ville blanda ihop en massa frukter, en fruktexplosion! Men allt var dyrt och fult. Så tillslut gick jag till frysdisken och kollade vad som fanns där. Testa kan man ju göra. Jag köpte en låda ”frukt och bär”.

Det var INTE värt det kan jag säga. Jag hade lika gärna kunnat ta några hallon som låg i min egen frys. För det var nästan bara hallon i den där lådan. Hallon och några mangobitar… TVÅ vindruvor… Sen skulle det visst finnas någon grön melon också, som om. Om den fanns med, så var den röd och såg ut som ett hallon. Pyttsan.

Men iaf, det blev ju gott såklart. Hallon är ju gott. Så vill ni testa så ska ni får recept ändå.

250 g ”frukt och bär” från Ica.

2 päron

2 äpplen

Skala och hacka päron och äpple. Ha ner allt i en gryta, rör under uppvärmning tills frukten vätskar ur och börjar koka. Koka på svag värme i ca 30 minuter eller tills allt är mjukt, så det faller i bitar.

Mixa till önskad konsistens.

368 comments to Fruktpuré

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>